Vereniging voor Dorpsbelangen en dorpswelzijn

UPDATE: Uthof Siegerswoude

UPDATE: Uthof Siegerswoude

Dorpshuis (UTHOF) is opgetogen over de lancering van de nieuwe website! Het is een grote stap vooruit voor het dorpshuis en dorpsbelang en biedt eindelijk de mogelijkheden die ze zo graag wilden aanbieden aan onze bezoekers

De nieuwe website is zowel mooi als functioneel, met een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface die het voor iedereen gemakkelijk maakt om te navigeren en de informatie te vinden die ze zoeken. Of je nu op zoek bent naar nieuws en evenementen of contactgegevens.

.

Meer berichten

Bijeenkomst bewoners Bremerwei

Aanstaande Maandag 11 December is er een informatiebijeenkomst in het Dorpshuis voor alle bewoners aan de Bremerwei. De gemeente komt dan langs om een toelichting

Reserveer je zaal

Plaats hier jouw reservering voor de zaal