Vereniging voor Dorpsbelangen en dorpswelzijn

Bijeenkomst bremerwei erg geslaagd.

Bijeenkomst bremerwei erg geslaagd.

Afgelopen maandagavond was de vervolgbijeenkomst aangaande de herinrichting van de Bremerwei. Bijna al de bewoners waren weer aanwezig. We hebben de plannen besproken aangaande de bermverharding,  en waarschijnlijk komen er inhaal stroken langs de Bremerwei zodat auto’s en fietsers elkaar veilig kunnen passeren. Daarnaast gaat men nog kijken naar de mogelijkheden om extra begroeiing langs de weg te plaatsen om de snelheid de minderen van het verkeer. De bewoners krijgen allemaal de tekening in de brievenbus voordat de gemeente aan het werk gaat. Hier kan men dan nog commentaar op gegeven. In januari kom de tekening en de bedoeling is om dan in maart of april aan de slag te gaan. Men zal waarschijnlijk 4 tot 5 weken nodig hebben om alles te realiseren.

Meer berichten

Dorpsfeest Siegerswoude 9-13 juli

Plaatselijk Belang Siegerswoude bestaat 145 jaar en een fantastische week staat op het programma (meedoen is op eigen risico). Het thema voor de hele feestweek

Verkiezingen Europees Parlement 2024

Aanstaande donderdag 6 juni zijn de Verkiezingen voor het Europees Parlement 2024. Alle stembureaus zijn op donderdag 6 juni 2024 geopend van 7.30 tot 21.00

Reserveer je zaal

Plaats hier jouw reservering voor de zaal